Loxone Flagship Demowoning – Beleef het wonen met Autopilot!

Eindelijk ook in Nederland! Midden in het Groene Hart 💚 van Nederland is het vanaf nu mogelijk om dè echte Loxone Smart Home ervaring te krijgen.

In onze splinternieuwe en allereerste Loxone Flagship Demowoning kun je alle producten van Loxone komen bekijken en ervaren.

SmartHome360 - Loxone Flagship Partner

Ervaar Smart Home gemak in onze Loxone Flagship Demowoning

De fraaie Pure Touch schakelaars, verlichting, venster-hendel, Surface touch schakelaar, Nightlight, Toegangscontrole, Speakers; we hebben het allemaal verwerkt in onze woning. Elke Smart Home functie waar je straks thuis gebruik van wilt maken, wordt uitgelegd in de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en bij de entree met voordeur, intercom en brievenbus. Alles om de echte thuiservaring na te bootsen.

In onze demowoning kun je ervaren hoe een echt Slimme Woning werkt, en hoe gemakkelijk het te bedienen is, zodat je kunt beslissen welke functies je graag in je eigen huis zou willen terugzien.

Merken die werken met Loxone

Je kunt ook producten van topmerken die goed samenwerken met Loxone uitproberen, bekijken en ervaren. Alles om een woning compleet en smart te maken. Producten waar wij goede ervaringen mee hebben, zoals:

  • De populaire top-down/bottom-up plissés van Luxaflex. Deze zijn ideaal om de gewenste sfeer in de keuken en slaapkamer te creëren.
  • De veelzijdige gordijnrails van Goelst met aangestuurde motor, die je op elk plafond en elke wand kunt monteren, en voor elke gordijnsoort.
  • De open haard van de Warmtestore, die een filmavond of etentje er nog behaaglijker uit laat zien.
  • Speakers van Loxone, Bower& Willkens, Origion Accoustics en Orange Audio. Deze geven topkwaliteit geluid, zodat je optimaal kunt genieten van muziek en films.
Loxone Flagship Demowoning energiebeheer

Energiemanagement

Ben je geïnteresseerd in energiemanagement en hoe je het meeste uit de opbrengst van jouw zonnepanelen kunt halen? Wij demonstreren graag hoe Loxone anticipeert op de weersverwachting en daarmee op het juiste moment de Siemens vaatwasser via HomeConnect aanzet.

Ambient Assisted Living - AAL

Wil je slimme techniek die je thuis ondersteunt als je wat ouder wordt of een beperking hebt, en graag zo zelfstandig mogelijk wilt leven, dan is AAL interessant. Het vermindert de druk van familieleden en zorgt voor heel wat gemoedsrust. Wij laten je graag ervaren wat dit concept van Loxone voor jou kan betekenen.

Voor je business

Loxone Automation biedt ook optimaal comfort, veiligheid en energiemanagementopties voor je onderneming. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het visualiseren maar ook met name het automatiseren van de processen in jouw hotel of kantoorpand, of handig gebruik maken van ideale sfeerverlichting maar ook klimaat in jouw restaurant; we laten het graag aan je zien.

Zelf aan de slag

Ga je zelf aan het werk en wil je weten hoe je in jouw huis een Loxone Smart Home systeem kunt bouwen? Kom bij ons de materialen kopen en kijk meteen even binnen in de demowoning waar ook praktische zaken worden getoond. Je kunt dan bekijken hoe een Loxone meterkast eruit ziet, wat je nodig hebt als je bijvoorbeeld met dali-drivers werkt voor je verlichting, wat beter werkt naast je bed; de Nightlight wekker van Loxone of toch een vaste Touch schakelaar aan de muur? Aan alles is gedacht.