Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hallo@smarthome360.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met hallo@smarthome360.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden (mits voorradig). Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen voor elke zending € 7,95 ongeacht het aantal producten, formaat of grote. Een meerprijs geldt wel voor palletvracht en zogenoemde ‘lange lengtes’. Indien van toepassing wordt dat duidelijk vooraf vermeld.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL en/of UPS. Over het algemeen zal de aflevering binnen 7 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden, soms de eerstvolgende werkdag. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

SmartHome360 B.V.
Tel: 085 489 02 95
Mail: hallo@smarthome360.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: SmartHome360
Onze domeinnaam is https://www.SmartHome360.nl
Ons vestigingsadres:
Rendementsweg 2M
3641 SK Mijdrecht
KVK: 60754753
BTW: NL 854045430 B01

Uitleg retourrecht SmartHome360

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via hallo@smarthome360.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzegelde producten retourneren
Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen worden alle producten verzegeld verzonden. Bij ontvangst mag het zegel worden verbroken maar dit betekend wel dat dat wij de hoge kwaliteit niet meer kunnen waarborgen en bij het retourneren is de verkoopwaarde van het product hierbij afgenomen. Voor enkel het verbreken van het zegel en verder geen gebruiks,- schade sporen wordt 75% van de aankoop geretourneerd. Mocht er meer schaden zijn zullen wij de hoogte van het retourbedrag via de email kenbaar maken.

Contact us at hallo@smarthome360.nl for questions related to refunds and returns.